måndag 14 oktober 2013

Medans dimman rullar in



så sitter jag och försöker att komma på hur i hela friden det var man stickade Dreambird!? Jo jag har kunnat, det har jag bevis på. Jag hade tydligen kommit så långt som till tionde fjädern innan den hamnade lite långt ner i högen och nu har jag ingen aning om på vilket varv jag är. Jag har en varvräknare som höll koll men den har använts till lite allt möjligt sedan dess så den är inte till någon hjälp. Varför satte jag inte ett kryss i mönstret medans jag ännu hade koll? 
Det svarta garnet är i alla fall Drops Fabel och det färgade är Drops Delight. Jag såg en likadan, tror jag, på Ravelry och tänkte att det där har jag i min stash och så fick det bli.

Nä, jag är nog för trött ikväll för att räkna ut det här så det får vänta till en annan dag. Det får bli några varv på min Color Craving istället. Jag har kommit så långt som till udden och det går lååångsamt fram, men lite i taget så.

Ha en bra måndag kväll allihop!
/Sanne



2 kommentarer:

  1. Hoppas du klurar ut var du är för den kommer att bli jättefin!

    SvaraRadera
  2. Ge inte upp, kämpa på för den där måste du bara göra klar. HUR snygg som jag vet inte vad. Japp jag bara pustar när jag sitter här o tittar, av avund alltså.

    SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!