söndag 21 augusti 2011

På stickfronten intet nytt

Nä, här har det inte hänt nåt nytt på stickfronten, bara babymössor och Yemenvästar har det blivit de sista veckorna. Men nu skickar jag snart iväg det sista paketet (för den här gången) och då blir det tid över för annat, sockor till exempel. Köpte det här garnet, ONline Supersocke, för ett tag sedan och tittar på det varje gång jag går förbi och funderar på vilka sockor det ska bli av det.

Och så en liten fundering: varför är  mina växter på altanen alltid som finast och frodigast när jag inte har semester och kan njuta av dem hela dagarna? Kanske pustar dom ut efter mina "ömma" omsorger? Ja, ja i vilket fall som helst är det "altanväder" idag så nu ska jag bara sitta där och lukta på mina blommor precis som tjuren Ferdinand. Ha en skön söndag ni också!

Blommiga hälsningar
/Sanne 

8 kommentarer:

 1. Mössor o vantar är väl inte illa. Ha en riktigt skön eftermiddag o kväll // Christina

  SvaraRadera
 2. Har också satt igång med vantar och jag ska igång med sockar sen!
  Miastickar

  SvaraRadera
 3. Men så fina de ännu är. Då är det ju skönt att det är altanväder så du kan få njuta ännu, eller hur. Pyssla om den varligt nu.:)

  SvaraRadera
 4. Tycker ibland att mina krukväxter mår bäst när jag inte är hemma och "tar hand" om dem, väldigt otacksamt!
  Du verkar ha en härlig altan, hoppas du kunnat njuta ordentligt av den idag.

  SvaraRadera
 5. så vackert sockgarn!!!O blommorna är fina oxå.

  SvaraRadera
 6. För mig är det så också.
  Agapanthusen blommar o jag är på jobbet.
  Med hej fr. Tant Kofta

  SvaraRadera
 7. Mina pelargoner på altanen är väl aldrig så fina som när det börjar bli dags att komma inomhus igen! Vad är det för en pelargon på din bild? Den ser ut som en jag har, som jag inte har nått namn på.

  Kul att du vill vara med och fira/tävla hos mig!

  SvaraRadera
 8. Ja vi får verkligen njuta nu så länge vi kan och hoppas det dröjer länge innan vintern och kylan kommer, men det kan ju va bra att sticka lite strumpor och vantar så man har när kylan slår till /Kram

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!