söndag 6 november 2011

Shrug och sockor

Naturligtvis så räckte inte garnet till min Leila utan jag fick skicka efter ett par nystan till. Eftersom jag köpte det hos Deisy Design när jag var i Göteborg så beställde jag garnet därifrån. Och jag hade sån tur att jag fick samma färgbad på nystanen! Tack för det Deisy! Men färdig är jag inte ännu, har väl en 10-15 cm kvar.

Medan jag väntade på garnet så var jag ju tvungen att ha något annat att göra så länge (precis som om jag inte hade det!) så jag började på ett par sockor. Nu ska det ju tilläggas att det bara tog två dagar innan jag fick garnet i postlådan, så jag hann inte bli färdig utan utökade istället min UFO-hög... Men dom blir nog fina när dom blir färdiga. Om och när de blir det, har haft väldigt svårt att bestämma mig för hur skaften ska vara. Men det får bli ett enkelt spetsmönster, korta skaft ska det i alla fall vara.
Garnet är ett härligt sockgarn från ONline med aloe vera som jag verkligen gillar. Och så tycker jag väldigt mycket om den här färgkombinationen.

Ha en skön söndagskväll
/Sanne

5 kommentarer:

 1. Riktigt läckra sockor!!
  Kram sytanten

  SvaraRadera
 2. Det kan man kalla service! Härliga färger på sockarna!
  Miastickar

  SvaraRadera
 3. Det där var ett jättesnyggt mönster. Vilken tur du fick samma färgbad, för det brukar inte alltid vara så lätt. Sockorna blir snart klara, det är ju bara den lätta biten kvar. Snygga som tusan blir de också. Gillar verkligen den färgkombinationen.

  SvaraRadera
 4. vilket snyggt mönster, ska bli kul att se den när den är klar, det blir säkert jättefint med spets på strumporna , jätte läckra strumpor/Kram

  SvaraRadera
 5. Ville bara säga Grattis för du har vunnit de stick/tovade vantarna hos mej maila din adress och färg på randen så skickar jag dom till dej /kram

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!