tisdag 8 januari 2013

När blir en stickning ett UFO?

Hur länge måste en stickning ha legat innan det kan kallas ett UFO, veckor, månader, år? Är det ett UFO om man stickar lite ibland eller måste det ha legat helt nere och i så fall hur länge? Är det ett UFO när själva stickandet är färdigt men trådfästning och blockning återstår? Jag funderar eftersom jag började göra en lista på mina UFOn med tanken att försöka färdigställa något, lite lättare att välja vad man känner för just nu.

I vilket fall som helst så är det här absolut ett UFO:
Började för nästan 2½ år sedan och har bara 1½ ärm kvar att sticka men på nåt sätt så har den försvunnit in i dimman. Men nu tänkte jag göra ett försök igen, får se om det går bättre den här gången. 

/Sanne

3 kommentarer:

 1. Ja, det är frågan det. Jag skulle nog säga att det är ett ufo när man har tappat "geisten" över ett projekt. Att man inte jobbar med det som man hade tänkt att jobba med det. När det känns lite tungt att göra färdigt. Hoppas du får klart detta ufot, för det ser ut att vara en fin modell!

  SvaraRadera
 2. Håller med Fiff!
  Och så de där sakerna som läggs undan för att annat måstes o så blir helt bortglömda... Undrar hur många ggr genom åren jag hittat en grå kofta som bara ska sys ihop o stickas kant på? Eller en tröja i samma läge? SUCK liksom.
  DE är sannerligen UFOn! :D

  SvaraRadera
 3. Ja, UFO är liksom inställningen till objektet. Vissa saker kan ligga ett tag men pågår ändå och andra tar tvärstopp utan att förvarna...

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!