söndag 6 mars 2011

Påbörjat och avslutat

I helgen har jag påbörjat inte mindre än fyra stickningar och slutfört en. Det är en ekvation som inte går ihop eller hur? Vilka desperata åtgärder tar man inte till för att infria sina nyårslöften ;)? Men vi börjar med det påbörjade: en grön halsduk i Cascade 220, färg Granny Smith, mönster hämtat från denna bok.

Ett par strumpor nerifrån och upp i garnet Frost i svart/grått/lila i ett mönster hämtat från denna bok.  

En mössa i Svarta Fårets Raggsocksgarn, riktigt tomteröd men på bilden ser den mest tomatröd ut... Beskrivning hittade jag i Knitty.  Mössan stickas uppifrån och ner så man kan anpassa storleken lite om man vill.  

En mössa till en av sönerna ska också färdigställas. Det är den tredje jag gör på ett par veckor men den är snabbstickad och enkel att göra så det är en perfekt tv-stickning. Garnet är svart Cascade 220 och mönstret hittade jag på Ravelry och heter helt enkelt Man Hat

Sedan var det ju det jag faktiskt gjort klart. Ett par sockor till mig själv tra la! Garnet är Novitagarnet med aloe vera som jag skrivit om tidigare och färgen heter Liljekonvalj. Har aldrig haft så många stickade sockor och fler ska det bli, garnet ligger där och väntar.

Men nu ska jag bestämma vilket av ovanstående jag ska ta itu med först. Eller så stickar jag lite på varje så slipper jag ju välja!

10 kommentarer:

 1. OJ, så där skulle jag nog inte fixa att hålla på, men jag förstår nog tänket lite. Men det är mycket fint du har på gång och sockorna som är klara måste ju bara vara ljuvliga med ett sådant garnnamn. :)

  SvaraRadera
 2. Visst är det fantastiskt att ha m ånga projekt på G..bara att välja och sticka på det man känner för just NU, man ledsnar inte så fort!!Du har ju massor av snygga kul grejer på G.
  Kram sytanten

  SvaraRadera
 3. Garnet är underbart man längtar till sommaren när man stickar

  SvaraRadera
 4. Det e ganska bra med många projekt tycker jag, då kan man ju växla efter humör :-) Det där gröna garnet ser helt ljuvligt ut!

  SvaraRadera
 5. Kul att du vill vara med i vår utlottning. Ha en bra dag. Kramar från oss.

  SvaraRadera
 6. Man måste alltid ha mångq stickningar på gång! Känner mig fatttig nu som bara har tre! :)

  SvaraRadera
 7. Kan man ha för många projekt på gång?? Nää, eller hur....
  Man måste ju kunna välja det som passar just för stunden.
  Sjalen ser underbar ut, härlig färg!
  Cascade har blivit lite av ett favvogarn för mig. Användbart, massor av färger och prisvärt.
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 8. Visst är det skoj med många stickningar på gång! Kan bli lite svårt ibland att komma i rätt "tänk" om man växlar för mycket mellan stickningarna:)

  SvaraRadera
 9. Hihihi....du går inte av för hackor du heller vad gäller snabbhet i stickning.Påbörjat 4 stickningar,men det är ju en del av tjusningen med stickning.Jag blir stimulerad av att ha många jobb på gång.Halsduken blir jättefin.Liljekonvaljfärgen är härlig.

  SvaraRadera
 10. Man måste ju ha många på gång för att ha olika att välja på när man får lust till det eller det eller det eller det...
  så smarta är ju vi stickerskor ;-)

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!