tisdag 4 oktober 2011

En utmärkelse

fick jag från GuNillas för ett tag sedan. Eller rättare sagt för ganska länge sedan... Tack Gunilla, jag blev verkligen glad och skäms samtidigt för att det dröjt så länge innan jag tagit tag i det, men nu har jag funderat färdigt på de 5 frågorna.

1. Varför började du blogga?
Jag hade följt några bloggar ett tag och tyckte det var kul att läsa och blev så inspirerad av dem. Efter några kommentarer hos Sytanten tyckte hon att det skulle vara kul att se vad jag gjorde och då bestämde jag mig för att prova på en blogg. Något jag då lovade mig själv var att det inte skulle bli ett ännu ett måste eller dåligt samvete, därför bloggar jag när jag känner för det och försöker att inte ha dåligt samvete när jag inte gör det.

2. Vilka bloggar följer du?
Främst bloggar som handlar om handarbete i alla former men också pyssel och boktips är intressant,

3. Favoritfärg/er?
Rosa i de flesta nyanser men kanske främst cerise. MEN egentligen tycker jag nog om de flesta färger, det varierar med humör/inspiration/årstid mm mm vad jag känner för just nu.

4. Favoritfilm?
Precis som med färg beror det på humör osv men här är några jag kommer att tänka på precis nu: The Shining, The King's Speech, Hereafter.

5. Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?
Någonstans där det är varmt och solen skiner! Jag skulle helst gå i ide på vintern, avskyr kyla och snö.

Nu skulle ju jag egentligen skicka vidare till 5 bloggare som har färre än 100 följare men det var så svårt att välja så istället skickar jag utmärkelsen vidare till alla de som är så tålmodiga att de orkar följa mitt oregelbundna bloggande! Kram på er allihop, ni berikar mitt liv!

/Sanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!