söndag 19 augusti 2012

Going West


skulle man kunna säga att jag är... I mailet med den sista ledtråden till Rockefeller så fick man en bonus: 50 % rabatt på alla Stephen Wests mönster, något som jag naturligtvis utnyttjade. Sammanlagt 7-8 st blev det så höstens stickningar är räddade!  Och sen var jag ju "tvungen" att prova på nåt också. Det fick bli en Earth & Sky eftersom jag faktiskt hade ett garn som passade, Drops Baby Merino. Den mörkare blå färgen på bilden är i själva verket turkos men det blev så här på bilden av någon anledning.

Jag har också börjat på en Spectra men den ligger lite på is eftersom jag inte kan bestämma mig för om jag ska byta garn eller inte. Det bruna är okej men jag tycker att det ljusa är lite för mycket leopard eller kanske giraff? Jag funderar istället på ett annat garn som visserligen också går i orange men mörkare och med rött i. Får väl prova och ser hur det blir. 

Min första jobbvecka har nog varit årets finaste, solsken och värme hela tiden. Typiskt när man måste vara inomhus! Men kvällarna har varit ljuvliga och jag har njutit av dem varje sekund. 

Ha en bra söndagskväll!
/Sanne

1 kommentar:

  1. Wow, vilken sjal. Fattar jag det att du utnyttjar den rabatten, då vet du vad du har att göra framöver nudå.

    SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!