måndag 14 oktober 2013

Medans dimman rullar inså sitter jag och försöker att komma på hur i hela friden det var man stickade Dreambird!? Jo jag har kunnat, det har jag bevis på. Jag hade tydligen kommit så långt som till tionde fjädern innan den hamnade lite långt ner i högen och nu har jag ingen aning om på vilket varv jag är. Jag har en varvräknare som höll koll men den har använts till lite allt möjligt sedan dess så den är inte till någon hjälp. Varför satte jag inte ett kryss i mönstret medans jag ännu hade koll? 
Det svarta garnet är i alla fall Drops Fabel och det färgade är Drops Delight. Jag såg en likadan, tror jag, på Ravelry och tänkte att det där har jag i min stash och så fick det bli.

Nä, jag är nog för trött ikväll för att räkna ut det här så det får vänta till en annan dag. Det får bli några varv på min Color Craving istället. Jag har kommit så långt som till udden och det går lååångsamt fram, men lite i taget så.

Ha en bra måndag kväll allihop!
/Sanne5 kommentarer:

 1. Hoppas du klurar ut var du är för den kommer att bli jättefin!

  SvaraRadera
 2. Ge inte upp, kämpa på för den där måste du bara göra klar. HUR snygg som jag vet inte vad. Japp jag bara pustar när jag sitter här o tittar, av avund alltså.

  SvaraRadera
 3. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

  SvaraRadera
 4. Only perseverance will make us successful, and that the source of perseverance and unwavering, resolute take measures needed to achieve success

  _________________________
  I find a funny game,let'go!
  But I even have this higher, you'll take a look: Cheap RS Gold and http://www.rsgoldfast.com/

  SvaraRadera

 5. This is a good selling high-end watch site fake watches

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!