fredag 8 juli 2011

Som i ett rosa skimmer

går mitt stickliv just nu: rosa sjal, rosa dockkläder och rosa mössor och Yemenklänningar till Stickhjälpen.
Tur att jag gillar rosa...

Igår var jag i bokhandeln och hittade den här boken i fyndhörnan.
En massa kul projekt att bli inspirerad av OCH material till den fina väskan på omslaget (jag har väl sagt att jag är väskoman?), så nu är jag sugen på att ta fram symaskinen också. Undrar var jag ska ställa den nu när det är fullt av stickprojekt överallt? Men idag är det ju fint väder och altanbordet är tomt så det löser sig nog!
Jag skulle behöva längre semester, mycket längre...

Rosa hälsningar
/Sanne

4 kommentarer:

 1. så mycket fint du stickat och rosa är en fin färg...den där boken köpte jag också fast till full pris , men har inte tagit mej i kragen för att sy väskan än, roligt med böcker älskar att bläddra för att få inspiration Ha en härlig helg/Kram

  SvaraRadera
 2. oj va rosa.. o sött!! Ocg böcker bara älskar jag..vill ha så många som möljigt..jag köpte oxå en av Cath K..men det va en annan variant av väska..den där va nästa snudd på att va bättre...min bok va oxå på rea.. 5 euro.. ha en bra helg..

  SvaraRadera
 3. När jag väntade mitt första barnbarn och vi inte visste vad det skulle bli, köpte jag mycket rosa. Som du vet har jag fått tre killar nu, så det rosa ligger där o blänger på mig o ler. Jag som var van att bara göra till tjejer, är lite rådvill nu. Men stickhjälpen är ju en lösning om jag har svårt att hålla emot. :)
  Fint tyg och det blir säkert en jättesnygg väska.

  SvaraRadera
 4. Varför skulle jag få syn på den här boken!?
  Nu var jag ju bara tvungen att gå in på AdLibris och beställa den!!
  Hoppas det finns lite trevlig syinspiration där...
  /Ann-Britt

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!