lördag 2 juli 2011

Semesterstickning

Förutom dockkläder och diverse grejer till Stickhjälpen började jag på en semesterstickning bara till mig själv, en sjal som heter Camelot´s Embrace Shawl, vackert namn eller hur? Och så här ska den se ut när den är färdig. Här finns Ravelry-länken om man vill kolla in lite närmare. Mönstret hittade jag i tidningen "knit" nr 37.
Bilden är lånad från Ravelry
Jag använder ett av de garner jag köpte i Köpenhamn i maj, Grignasco Champagne, ett merino/silkegarn som är skönt att sticka i. Och sjalen blir inte grå utan knallrosa, ja ni ser väl att jag har matchat nagellacket redan :).

Och så här ser den påbörjade sjalen ut, har en bit kvar om man säger så.
Mönstret är roligt att sticka men det är inte ett sånt som man lär sig utantill efter ett tag, så det är ingen TV-stickning precis. Men det har jag ju å andra sidan ingen brist på.

Semesterhälsningar
/Sanne

10 kommentarer:

 1. Häftig färg, passar ju så fint till det mesta sommartid. Du ska se att när du nästan är klar går det som en dans även framför tvn.

  SvaraRadera
 2. Väldigt vacker sjal!! Färgen på garnet passar alldeles utmärkt till sjalen. Förstår attdet inte är nån tv-sticknning...du kan alltid ha ett par sockar att sticka på framför tv:n..
  Kram sytanten

  SvaraRadera
 3. så fint mönster , den kommer att bli jätte fin, /Kram

  SvaraRadera
 4. så fin.. jättefint mönster!!du ska se att du lär dej det utantill..men iallafall behöver det ju inte va en tv stickning..Tycker de har nu inget på `TV på sommaren..ha en bra helg.

  SvaraRadera
 5. Den ser ut att bli jättefin.Jag gillar mönster man måste koncentrera sig på. Då släpper alla tankar på jobb och sånt.

  SvaraRadera
 6. Den där kommer ju bli jättefin!

  SvaraRadera
 7. Snyggsnygg och vilken härlig sommarfärg!
  Tack för tipset ang Annis och pärlor. Testar det på nästa...
  Ha en go dag!
  /Frisky Frog

  SvaraRadera
 8. härlig färg! sjalen blir nog jättefin!

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig färg ! kommer att bli urtjusigt !

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!