torsdag 24 maj 2012

Inget köpstopp här inte!

Häromdagen åkte jag till en av mina favoritgarnaffärer och ägnade mig åt lite (läs mycket) seriös shopping! Drops har 30% på alla ullgarner under maj månad och då gäller det ju att passa på att lägga upp ett lager för kommande dagar eller hur?  Jag köpte Lace, Karisma, Delight, Fabel, Baby Merino, Alpaca och BabyAlpaca Silk dvs lite av varje.
En del av garnerna har jag planer för men som vanligt är det en hel del impulsköp :-) 

Ett inköp till:  
Den här har jag väntat på ett tag, haft bevakning på Adlibris, och i dagarna kom den ut. Precis som det står så handlar den om att göra mönster, tips och idéer på hur man kan tänka, planera och utföra. En vacker bok som man kan ha nytta av inte bara när det gäller tyger utan i de flesta former av handarbete. Vill man inte köpa kan man alltid låna på biblioteket, för den är väl värd att bara titta i också!

Idag är jag ledig och har bullat upp på altanen med stickningar, kaffe och dator, allt inom räckhåll. Så nu ska jag bara njuta av tillvaron.

Sköna maj-hälsningar
/Sanne

4 kommentarer:

 1. Ja det är inte lätt när det är rea på garn... Har precis själv plockat ihop 14 nystan alpacca från garntjänst med 30% rabatt...kommer om 3 veckor. Då kan jag fortsätta med vantar ur vantboken så småningom...(höstplaner)
  Kram sytanten

  SvaraRadera
 2. mmm visst är det härligt att frossa

  SvaraRadera
 3. Fin, fina inköp! Kan tänka mig att boken är inspirerande!

  SvaraRadera
 4. Aldrig fel att storhandla! Är man en garnälskare så är man...

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!