fredag 10 september 2010

Här har inte hänt så mycket

sen sist eftersom jag har varit lite krasslig i veckan, men jag har i alla fall hunnit en bit till på min Revontuli. Ganska härlig randning eller hur? Man förstår varför mönstret heter Revontuli, vilket betyder norrsken.
Visar ingen närbild för då syns det att jag gjort FEL...Upptäckte häromdan att jag ökat på fel sätt, ibland ska man öka lutande åt vänster och ibland åt höger. Jag, däremot, har gjort alla ökningar åt samma håll men tycker inte att det gör så mycket, huvudsaken är att man gör likadant hela tiden. Ja, ja...

Har också broderat en blivande kasse till och broderiet kommer som vanligt från Embroidery Library. Nu tvivlar väl ingen på att en annan av mina passioner (förutom handarbete) är böcker? Har inte hittat något bra fodertyg än men ska göra ytterligare en djupdykning bland resttygerna imorgon. Får väl skarva om det behövs, min tanke är ju att kassarna ska minska på högen, inte leda till mer inköp ;)

Här är riktigt ruskväder, regn och blåst som om det vore november! Så trots att jag slutade jobba tidigt idag så har jag knappt stuckit ut näsan utanför ytterdörren. Inte ens hundarna ville vara ute! Men jag har kommit efter med mormorsrutorna i veckan så nu ska jag sätta mig och virka ifatt.

Ruskiga hälsningar
/Sanne

5 kommentarer:

 1. Äh vad gör det att det blivit fel, det är säkert bara du som ser det ändå.
  Rullade bilden upp och ner med sjalen och det är verkligen ett norrsken, eller rättare sagt som jag tror ett norrsken ska se ut. Fina färger.
  Kassen blir super, urläcker att bära hem låneböcker i.

  SvaraRadera
 2. Ja, din sjal är otroligt vacker!!! Jag är själv inne på 3:dje diagrammet nu... blir kanske färdig i helgen?????!!! Har hittat lite virkmönster som jag vill prova oxå men.... det kanske får vänta?? Kram sytanten

  SvaraRadera
 3. Din revontuli ser jättefin ut!

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Kul att du hittade till mig! :-) Skulle va jättekul att se den tröjan du stickade, lust att blogga om den? :)

  SvaraRadera
 5. Kragmönstret finns på
  http://www.knitpicks.com och är ett gratismönster.den är snabbstickad.
  Tack för hänvisningen,ska se om jag har den tidningen,annars kanske jag kan hitta den på "nätet"

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!