söndag 5 september 2010

Nytt sytt

Idag fick symaskinen jobba lite, den har latat sig hela augusti. Fler/nya kassar stod på "menyn" för de jag har börjar se lite bedagade ut. Vi är för det mesta ganska duktiga med att använda tygkassar när vi handlar så de slits. Hann dock inte med så mycket sömnad som jag tänkt eftersom annat kom emellan såsom stickning, kaffedrickning, telefonsamtal och andra viktiga saker ;) Det här broderiet ska i alla fall pryda en av kassarna


Den här passar kanske bäst till att ha böcker i? (Det lila krysset i mitten är från märkpennan och försvinner så småningom.) Broderiet har jag hämtat från Embroidery Library där jag köper de flesta av mina broderier. Kassarna ska fodras eftersom yttertyget är ett ganska tunt bomullstyg, oblekt, så nu återstår att se om jag har något lämpligt hemma.
Min Revontuli har snart kommit halvvägs dvs snart har jag stickat upp ett av mina båda nystan. Får se om den blir tillräckligt stor eller om jag behöver köpa mer garn. Får återkomma med bild på sjalen när jag kommit en bit till.

Söndagshälsningar
/Sanne

6 kommentarer:

 1. Så fint broderitet var, har du en sån där symaskin som broderar?

  SvaraRadera
 2. Vilket fint broderi. Du har inspirerat mej till en ny sjal, jag hittade den på din sida och blev helt enkelt frälst!!!! JAg har repat upp mina två andra försök och stickar nu en sån som du gör. Min är inte lika vacker som din men jag gillar min färg ändå.Kram sytanten

  SvaraRadera
 3. Garnet heter SISU fantasy och kommer från "SandnesGarn" www.sandnesgarn.no
  Kram sytanten

  SvaraRadera
 4. Jag som var glad att jag lyckades laga några jeans i lördags. Sådant här skulle jag aldrig lyckas med, hur fint som helst och så praktiskt.

  SvaraRadera
 5. Snygg kasse.Kul att du hittade min blogg.Garnet du undrade över heter Collinette Jitterbug och färgen heter jewel.

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga färger både på broderiet och sjalen. Det är säkert bara du själv som ser att det har blivit fel.
  Jag har fått in en teknik på nålfiltningen som gör att jag oftast (!) inte sticker mig. Använder aldrig platta utan håller ullen mellan tumme och pekfinger hela tiden.

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!