fredag 3 september 2010

Jag lär mig aldrig

Som om jag inte hade tillräckligt med projekt på gång så har jag påbörjat två! nya sjalar den här veckan. En Haruni (den tredje jag gör) i garnet Silja strumpgarn från Gjesta, lila, och en Revontuli i mitt nya Fame Trend-garn. Jag var bara tvungen att prova hur det blev uppstickat och så här ser det ut hittills.
Jag valde Revontuli-mönstret eftersom det är mest slätstickning och då syns färgerna bra vilket jag tyckte var viktigt. Eftersom jag stickar i ett tunnare garn än originalet så måste jag öka på antalet varv för att det ska "bli något". Men mönstret är lätt att öka på så det blir nog inga problem, jag fortsätter så långt mina två nystan räcker eller tills det ser lagom ut.

Uppdatering mormorsrutor: 213 rutor klara, 235 återstår (om jag inte räknat fel)

Idag är jag ledig så nu ska jag sätta mig i solen och sticka en stund :-)

Sensommarhälsningar
/Sanne

7 kommentarer:

 1. Fame Trend är ett härligt garn. Den blir jättefin sjalen.

  SvaraRadera
 2. Det är väl det som är lite av tjusningen med att sticka, när det kliar så i fingrarna att man bara måste prova! Ser ut att bli fin!

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga färger! Jag är ganska duktig med att hålla mig borta från nya projekt men jag tror inte att det håller länge? Eftersom du kan börja två nya sjalar i veckan varför jag kan inte börja åtminstone en?
  ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Åh, det är så njutningsfullt att se färgerna växa fram! Den blir jättefin, din sjal!

  SvaraRadera
 5. Färgerna passar ju in nu till hösten också, så bra val.
  Men du, finväder??? Nu blir jag avis, här har det regnat, vräkt ner och varit sol växelvis hela dagen. Jag vill ju ha sol o stilla.

  SvaraRadera
 6. Så vackert!!1 Gillar verkligen färgen!!!
  Kram sytanten

  SvaraRadera
 7. Jo, om du tittar in till mig så finns där något till dig! :-)

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!