fredag 17 september 2010

Nu är den klar!

Sista varven stickade, trådarna fästade, tvättad och blockad ligger den nu på tork, Revontulin. Min 22-åriga dotters spontana kommentar: "Fyyy, vad hemsk! Färgerna är förfärliga, i alla fall tillsammans!"
Man blir inte profet i sitt hemland eller hur var det? Hon är min största "beundrare" ;) kan jag avslöja. Det är ytterst sällan det jag stickar eller syr faller henne på läppen, Lovikka-vantar och en och annan basker är undantagen. Så jag blev väl inte helt förvånad över hennes kommentar.

Något som hon faktiskt tyckte var snyggt var när hon bläddrade i den här boken som jag lånade på biblioteket häromdagen. Flera av sakerna blev godkända! 
Bilden är lånad från Adlibris

Det finns många härliga saker att sticka i den, både stort och smått, så jag kommer nog att köpa den till mig själv. Men det är ju bra att ha tittat i den först så att man inte köper grisen i säcken. Beskrivningarna finns från storlek XS upp till storlek XL eller XXL på nästan alla plagg. Äntligen någon som förstår att det finns de som inte passar i "vanliga" storlekar, antingen man är liten eller stor!

Regnet öser ner, det blåser och är mörkt och kulet, så nu ska jag tända några ljus, krypa upp i soffhörnet med en stor kopp te och en sjal kring axlarna och sticka på nästa projekt. Ha en skön fredagkväll!

Hälsningar
/Sanne 

3 kommentarer:

 1. Snygg tycker jag iallafall att den är :-)

  SvaraRadera
 2. Så fin den blev! Hon kanske får lite 70-talskänsla av färgerna..? Mönstret är verkligen häftigt!

  SvaraRadera
 3. Hej
  Tycker också att den (sjalen)är fin.

  Förstår vad du menar med grisen i säcken, jag har massor av grisar i min bokhylla.

  Ha de gott
  Eva

  SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!