måndag 23 augusti 2010

UFO:n jag ska ta itu med, någon gång

Dessa ska jag ta itu med så fort jag hinner (läs känner för). En tunika till lilla J som jag började på i maj. La undan den när jag repat upp bakstycket för andra gången och det fortfarande inte blev som jag tänkt. Det syns inte så bra på bilden men det är muscher på livet och om man gjorde som det stod i beskrivningen så hamnade de på baksidan (dvs insidan). Så till slut bestämde jag mig för att göra på mitt eget vis och det blev bra. Men vid det laget hade jag tappat sugen och har sedan dess bara stickat lite på ärmarna. Men när den är klar ska den ha virkade kanter på armar och hals likadana som den som skymtar nertill och broderade blommor och blad på fram- och bakstycke. Tur att jag stickat den i storlek fyra år (lilla J är tre).

Nu när det börjar svalna ute (just nu störtregnar det och blåser nästan storm) kanske det är dags att sticka några tofflor. Trots att jag stickat ganska många par vid det här laget så äger jag inga själv...Har gett bort allihop, det har varit åtgång på dem. De är lätta att sticka, passar de flesta och är ett bra sätt att göra av med restgarner.

Sedan hittade jag ett antal African Flower i en påse. De borde bli något men jag vet inte vad ännu, så jag lade undan dem i väntan på inspiration. Det börjar nog bli dags att bestämma sig...

Har till och med sytt ihop några...

Inte något av dessa kräver ju några jätteinsatser men, men....

UFO-hälsningar
/Sanne

3 kommentarer:

  1. Tunikan blir ju fantastiskt fin! Men det är lätt att tappa sugen när det inte stämmer. Tur att du kunde tänka själv!

    SvaraRadera
  2. Huh, ufon..! Jobbiga att ha, men om man väl kommer igång brukar det gå bra. Tunikan ser söt ut :-)

    SvaraRadera
  3. Man kommer nog aldrig ifrån de där ufona. Jag tycker de är jättefina, dina ufon.

    SvaraRadera

Vad trevligt att just du vill lämna en kommentar!